inte mycket har hänt!

här på ekis har det varit rätt så lugnt senaste dagarna. igår var vi ute och lekte i snön, skulle byggt en snökoja men det gick inte så jättebra så vi gav upp när det rasade in över jocke och körde herren på täppan istället. idag är det fredag och det gillar vi! :) helg betyder ledighet och massa matcher! råkar veta att det är u-lagsmatch för några av grabbarna imorgon. sen spelar a-laget på söndag så då spelar väl jimmie och martin. mallan vet jag inte när hon spelar, tyvärr. själv spelar jag på söndag och måndag (y) nej nu ska vi chilla vidare. vill avsluta med att hälsa till Ivarsson, HEJHEJ! :)

dålig uppdatering, jag vet!

Jag förstår fall ni skriker efter uppdatering. Men saken är den att vi har haft fullt upp med annat! Igår hade vi vinteridrottsdag i skolan. Sara åkte skidor och jag pimpla och efter de var iallafall jag helt slut. Eller okej, jag satt och körde The Sims 2.

Min pimpeldag igår började med att jag tog på mig 2 par kalasbraller, 2 mjukisbraller, 2 par strumpor (ser ni mönstret? hihi) , 2 par tröjor, mössa, vantar, skor. Så varför i hela friden förs jag?! Jo för att den förbannade isen hade 3 decimeter snö plus massor med slask längst underst. Och smart som man är så tog jag på mig uggsen som absorberar mer vatten än en tampong. 

Iallafall jag fick ju fyra karlar med mig, eller okej tre karlar och Newman. Vi var alltså Fredrik, Kvist, KTFB, Newman och jag. Vi började inse att vi inter kunde stå i flera timmar och vänta på att få gå hem denna ljuva dag så Fredrik, Kvist och Kim går upp för att hämta stolar på skolan. Jag och Newman fortsätter fixa med linor och skit. Jag trasslar in mig i kroken och sätter den i händerna. Efter många svordomar och trassel så ringer jag Fredrik:

Malin: Vart är ni?
Fredrik: Hämtar stolar!
Malin: Nej, ni chillar?
Fredrik: Nej?
Malin: Lovar du?
Fredrik: Nej...

ARGGHHHH...

Pojkarna kommer tillbaka och vi sitter och stirrar i dom små hålen som de tog en kvart att göra. Så där satt vi i 10 minuter, 20 minuter... Efter en timma ger vi upp och börjar grilla korv. Fredrik och jag tog grillen, Kvist tog ketchupen och senapen och bröna, Newman tog nog också börd och Kim satt och drack varm oboy. Efter typ 20 svarta korvar med vårtor på och lite uppvärmnada tår så traskade vi hem...

Måste bara hälsa till Ivarsson, HEJHEJ!

De är ingen vanlig dag!

För de är Saras födelsedag, hurra hurra hurraaaaaa!!!! (De va meningen att vara flera a:n där Ivarsson ;) )

Idag fyller då Sara år, 17 hela barre fan! Bara ett år till sen kan hon festa lika flitigt som oss andra på Ekbacken (hihi Ivarsson)

Vi säger grattis till Sara och önskar henne en trevlig kväll... Grattis Sara!

/ Mallan.


Jo jag tackar och bockar! :) Har haft en himla trevlig födelsedag, tack för det :)
Inatt bjöd jag på tårta som var rätt så uppskattas.
Ja inatt Ivarsson! Var meningen att vi skulle vänta till tre för det var precis då jag föddes för 17 år sen. I en kall jäkla blå bil på E4:an vid trafikplats tokarp, fiiint! :)
Men det blev inte så fär vissa var  så ivriga. Nämner inga namn men det börjar på r och slutar på obert.

Här är lite bilder från tårtkalaset :)

fina fina tårtan :)

 



nån dum jävel kom på att ställa ljusen på tårtan så det blev stearin på hela den. nej inte riktigt men nästan.


ja ni ser ju att jag fick in snitsen på det där, lyckat! :)

hihi, tack alla för en fin födelsedag.

och så vill vi avsluta med att hälsa till Ivarsson, HEJHEJ!

/ Sara, sjutton år!!!

Varhelsad Ivarson.

Häj Ivarson! kuul at du titar inn här ock leser vår blog. Vi upskatarr dä jete myke! Dä e rolit at du har hitat hitt &så. Ibland e de bara intte vi som intte har någott liv. Hopas du blir en av vårra trogna lesare. hihi 

Vah, neh azzå, vi kan ju visst stawah! Vad menar du igentligen??????




ekiiiiiiisssss!! :)

woho nu är jag nere på ekis och jag retar redan gallfeber på de andra, hihi busigt? lite kanske. mallan och jag var på match förut och kollade när u-laget spelade mot kinna. mullsjö vann med 11-8 (y) imornbitti vid sex ska vi kolla på hockey! taggad? svar ja!

WOHOOOO!!

Sara har anländigt! Hon som skulle komma imorgon. Vilken trevlig överraskning såhär mitt på dagen. Vi ska dra och titta på match, spännande haaa!! ;k



Ett kort på Sara och Kims mest romantiska ögonblick!

Snö, nej inte i Mullsjö!

Jag gick ut och skottade snö idag. Varför blir man alltid lika förvånad över att de snöar? Vi bor ju ändå i Sverige och borde vara vana med att ha snö på vintern.

En vanlig reaktion..

AAA SNÖÖ.. trallalala.. NEJ SNÖ! men snö? VA ÄR DE SNÖ? blunda blunda.. inte titta.. DOH!

Iallafall.. så vad har vi gjort på Ekbacken? Vi har typ sovit och chillat. Imorse satt pojkarna och titta på tv men nu sitter de nog vid sina datorer allihop! C-hus Dave är här och spelar data med Kate och Fredrik och Robert sitter och nördar nå spel. Jag själv ska nog sitta och titta i väggen och låtsas gråta och tycka synd om mig själv.

God morgon mitt folk!

Hejsan svejsan alla miljoner läsare! Fattar ni hur mycket de har snöat eller?! Galet mycket är de iallafall. Sara blev lite små sur över att jag tänkte skylla på henne om de där med toalettera. Men kan berätta att jag och kate sprang runt som dårar i huset och gjorde allt för att få lite uppmärksamhet, inte ens en knack i taket/golvet fick vi. Jocke va nog alldeles för inne i sitt delfinspel för att ens bry sig. Lite synd tyckte jag och Ktfb. Nu ska jag upp och checka läget på ekis. Bilder kommer i något annat inlägg... Kanske.

God natt va

Nu ska jag äntligen sova. Men funderar på att spola i alla toaletter först. De låter nämligen rå högt i källaren där Jocke bor varje gång man går på toa hihi. Eller ska jag vänta med de tills Sara kommer så att ingen vet att de är jag Haha jaja. Godnatt mina medmänniskor.

Period paus.

Nu när de är periodpaus kan vi chilla lite va. Jocke och Robert sitter och spelar nå delfinspel. Otroligt spännande. De hoppar med en delfin och skriker av lycka när den kommer högt upp.

K sitter och försöker komma in på fejjan på min nya mobil (Va. nej. jag är inte stolt...alls)

Hockey på Ekis

Vi har mys på Ekbacken.. Eller i den kalla och råa källaren rättare sagt. Men fortfarande. Mysigt. 




Godis är ett måste till hockeyn.

 

Le killar ... Hepp, inte de nej..



KT är taggad!

Back in shitlake!

Nu är jag tillbaka i Mullsjö, gott de. Sara kommer på måndag så jag har bloggen heeelt för mig själv HÄHÄHÄ!!!

Vad ska jag skriva? Finns kanske inte så mycket kan man tycka. Jocke och Robert delade precis på en lasagne som Jocke hade köpt för 25 spänn! Hur schysst kap är inte de?! KTFB ville käka pizza nyss, får se fall han kanske gör de. Eller blir de kräm tro? Jimmie den lilla rackaren är på en mycket spännande match. Eller inte, de är ju redan klara för kval till 1an.

Jag har precis tagit en skönhetsdusch. Verkligen behövligt! Kanske borde gå ut och göra KT sällskap? Mjaaaa. Hejdå va, hörs snart!

bloglovin.

Följ våran blogg med bloglovin

glad alla ♥-s dag!

Nej, vi kan verkligen inte hålla oss borta från bloggen trots att vi inte är på Ekis. Och nej, vi förstår fortfarande inte varför vi inte kommer upp på mest aktiva listan. De är för oss en gåta.
Men vi tänkte vara lite gulliga ändå och önska våra älskade internatvänner (och såklart alla ni andra tusentals där ute som läser) en riktigt fin alla hjärtans dag!
Helst av allt hade vi ju velat vara ner på ekbacken och mysa med er till Wallander som alla andra söndagskvällar, men icke. Vi får sitta hemma och sörja för att vi inte har er vid oss, buhu :(
Hoppas att alla därute får det mysigt ändå utan oss två :)

Håll ut, vi är snart tillbaka med djävulskap!

Många pussar och kramar från Mallan och Sara.

Inget ekis på en hel vecka!

vet att ni kommer sakna't men nu har vi lov och de flesta är hemma nu. jag är hemma i Boxholm och det är fint :) Mallan är nog snart hemma i Köping skulle jag tro.
båda vi har spelat match idag, jag mot vetlanda, vinst med 7-4 och Mallan mot mais, vinst med 6-5.
fan vad gött! :)
nej nu har vi som sagt lov och ni får tyvärr överleva utan oss.
får ni föör mycket abstinens så finns ju våra egna bloggar också, och länkar har ni därute till vänster :)

hoppas alla får ett skönt lov! :)

Det här är Latvia, eller ja, Oskars :)

Latvia är, som ni kanske förstår från Lettland :) Han är utbytesstudent på mullsjögymasiet detta året. Han är 18 år och har piercing i tungan, coolt va?
Det första han gjorde när han kom till Sverige var lite lagom komiskt, men det bör vi kanske inte skriva här eftersom våra kära innebandyinstruktörer Ivarsson och Jacke läser denhär bloggen. Eller så är det nån som läser sen tjallar, men iallafall. Latvia har en flickvän hemma i latvia, han tycker säkert om henne jättemycket och hon har vart här en gång. latvia kan rätt så mycket svenska om man jämför med ungrarna. Mest onödiga ord typ. Fan, jävla skit och sånt, typ som Tobbe i "En annan del av Köping" Han gillar att härma min dialekt (östgötska) när han snackar svenska. "LAAAATViAAA, det var inte jag :o det var SIBBEN!" haha :) Han är rätt så galen, maxar av i gymmet med Simpa ibland men chillar annars mest runt. Brukar spela cod och andra ps3 spel med Leffe, väääägrar dock att sjunga singstar :( Han har sjukt rolig stil när han gör chins, typ ålar sig upp, men han kan göra hur många som helst! Han gillar Family Guy, kollar på det hela dagarna typ. Är jävligt kung på matte! Jag (Sara) fattar typ 0 av matte b som vi har nu, medans han sitter och räknar på som fan, i samma bok som oss, och han kan knappt svenska liksom! skillz (:
Kul att jag och mallan sitter och krigar med den här texten när han knappt kommer kunna läsa den själv sen, men ändå.

Här är han, allas våran egna invandrare :)


Latvia drar en dans på våran inkilning i höstas


HAHAHA JACKE! XD

vinst med 0-6 för mais, seriesegern och kval till ssl är därmed klart! :)

askul när mais-radio snackade med jacke eftetråt!
mais-radio: seriesergare i div 1 södra, hur känns det?
jacke: äe det är grymt!

haha :)


för er som inte lyssnar på mais-radio

men som ändå är intresserade av matchen - det står 5-0 till mais efter två spelade perioder.

13.13, 0-3 Rickard Hessmer (Kasper Hedlund)
14.59, 0-4 Johan Falkman (Straff)
19.46, 0-5 David Carlsson (Viktor Gustafsson)

Så ser det ut, bra grabbar! :D


mais!


tomt på ekis!

det är väldigt tomt på ekis just nu.
kim, robert, leffe och charlie har åkt hem.
jimmie och martin är iväg på match.
det betyder att det bara är jag, mallan, fredik, jocke och latvia hemma.
vad de hittar på har jag faktiskt inte en aning om. själv sitter jag och lyssnar på mais-radio.
hide-a-lite är i kalmar och spelar mot färjestaden. det har gått ungefär 15 minuter av första period och mais leder med 1-0. mål av viktor andersson, ass av kim.

OJOJOJ nu blev det mål igen! :D
mål av viktor gustafsson och ass av snygg-jimmie!


jimmie och bergarn, matchen mot göteborg.


där var första perioden slut och den slutar 2-0 till mais! :D
intervju med jacke just nu och han var visst inte så nöjd, ajaj.
kom igen nu gubbar!

 


Gårdagen i bilder :)

nu är det äntligen lov! :) men jag och mallan ska somsagt vara kvar här tills i morgon så några fler uppdateringar ska vi nog hinna med :)

här är iallafall lite bilder från igår, torsdag.


daniel åkte hem för att chilla lite i kopparberg under lovet


hängde med charlie och tvättade i brist på annat att göra


martins backspegel som är lite halvt kaputt. han har fixat den lite ändå, det såg värre ut innan.


det bjöds på hamburgare till middag i matsalen. här poosar jimmie lite snyggt med sina burgare.


björn lömskar lite


Det vankas lov.

Robert åkte hem nyss, Danne/Leffe åkte hem igår.
Ullström åker hem efter matchen i natt. Jimmie åker nog hem någon gång i helgen. Jocke åker hem tillsammans med Fredrik på måndag. Jag och Sara åker hem imorgon, Lördag. Sibben och Latvia har jag ingen aning om. Söndag kanske? De har match då iallafall.




KTFB - Åker förmodligen hem idag va?



Ullström rakar sig och skäller på Jimmie. Som ni ser så har Jimmie något i munnen. Det är förstås Ullströms godis som han har proppat i sig!

Glasöga.

Titta, jag har fått glasöga. Kanske stirrat för mycket på Fia?



Under dagen



Danne visar upp de nya modet. Toys"r"us handväska från Toys"r"us. Man bär den helst som han gör på bilden för att få ett bättre intryck på omgivningen.



Sen vinkade Danne oss hejdå. Han skulle hem till sitt fina Kopparberg. (Ser ni hans korta finger?)



Is.



Bra jobbat Fredrik!



Dagens i-landsproblem. Mitt objektiv rulla under soffan. Jag väntar nog på att de ska rulla fram igen... Okejdå. Jag får väl anstränga mig lite mer. Och ja, vi brukar städa varje dag på Ekbacken? De är glamoröst här.

rastlös - bilder

just nu är jag väldigt rastlös.
robert lindar om sin klubba & kim ligger o kollar på film.
martin är på praktik, danne har åkt hem.
malin har skallebank och sover, fredik också antagligen.
latvia är på sitt rum och chillar, charlie är i skolan fortfarande.
jimmie & jocke är nere i källaren och spelar säkert fifa.
jag själv har som sagt väldigt tråkigt! :( tyck synd om mig någon.

slänger väl upp lite bilder här sålänge istället då va.

martins xbox gubbe chillar lite



mallan poosar lite coolt sådär



u-19 jimmies autograf till fredrik på martins rum

ja det var viktigt att jag fick med allt det!



pusspuss



normalt? ja inget chockerar på ekbacken

Stackars Martin :(

Idag när Martin skulle åka från praktiken till matsalen för att äta så blev han påkörd av nån idiot på folkhögskolan. Hela Martins vänstra backspegel blev helt förstörd!
Hon sa att Martin körde på fel sida när det egentligen var hon som gjorde (enligt Martin iallafall).
Tyvärr hade varken Mallan eller jag någon av våra systemisar med oss när vi fick reda på det och nu är Martin iväg med bilen till praktiken igen så vi kan inte lägga upp nån bild på det än. Nu får hålla ut ett par timmar till.

ungefär såhär arg, om inte ännu argare blev Martin när stollen körde på hans bil.


Fredrik är ungefär såhär.

Fredrik är 18 år och har flyttat till Mullsjö från Oxelösund, precis som de tidigare killarna (Robert och Jocke). Fredrik har precis köpt ett ps3 där han nördar Fifa flitigt samtidigt som han nördar Cafe world på fejjan. Ibland händer det att han kör lite singstar med Sibben. Favoritlåten på singstar är Fix you av Coldplay just nu och där är han oslagbar på då han träffar varenda not. Fredrik är tillsammans med mig(Malin) och vi har precis firat 9 månader, alltså snart jätte mycket. Typ ett år. En delikatess hos Fredrik som går hem varje gång är överrostade mackor. Han älskar att laga mat men han tänker inte bli kock i framtiden. Fredriks ursprung kommer från Finland och de punkterar han mer än gärna. Han och Danne är inte så bra på att planera då de ska åka till Stockolm på Kiss konsert dagen efter studenten. "De tänkte ju inte vi på" är deras försvar. Vem glömmer studenten? Fredrik gillar som sagt att samla på istappar med Robert. Gossen är expert på historia och engelska. I historian får han rätta våran historialärare.




en ny lapp!

nu ska mallan och jag snart dra en ny lapp ur hatten, spännande va?
förövrigt så har vi äntligen fått ett nytt soffbord, tack burken! :)



fina nya soffbordet! :) Och nej, vi gömmer inte saker under soffan.

Titta Robert och Fredrik!

Vi måste ju tillfredställa allas behov. Så här har ni grabbar. Istappar från gula huset! Så fint dom hänger va?








Våran frysbox med istappar i.


godnatt.

nu ska ekbacken gå och lägga sig.
jag, charlie och latvia har innebandy i morgon bitti så vi måste vara pigga.
martin har praktik på ica så han börjar snortidigt. tur att han redan sover då.
sp3orna har religion såg jag på deras schema, och de började inte heller allt för sent.
kim (nv3) har fysik och jag är verkligen inte avundsjuk :D (är seriös och inte ironisk)

jag har baaaaaaara innebandy imorgon, livet leker :)

sov sött på er, godnatt

edit 23:23 - kim hade visst inte alls fysik, hans schema är fail!
han har iallafall matte e prov, herrejesus! lycka till du.

meet joakim '1337' sterkens

Nästa man till rakning blev joakim 'wow-jocke' sterkens!
Jocke är den tröttaste personen på hela mullsjögymnasiet. Om han fick, skulle han troligtvis ligga och sova hela dagarna. förutom när han spelar wow eller xbox då. Om han skulle vinna massa pengar (typ 50 papp) så skulle det inte förvåna oss ifall han köpte wow game pass för hela livet.
Joakim har en flickvän vid namn Hanna, han tycker väldigt mycket om henne :)
Joakim är också 18 år och går i sp3 på mullsjögymnasiet. De dagar han är i skolan vill säga. han är dock noga med att gå på innebandyträningarna måndag-tisdag&onsdag morgon eftersom han är livärdd för att få en utskällning av guldivar. Om jocke olyckligtvis går förbi en spegel så måste han stå och spänna sig i 10 minuter innan han kan gå vidare. Han gillar att brottas med jimmie. Även fast han vet att han förlorar jämt. Jimmie brukar faktiskt vara ödmjuk och låta jocke få lite övertag i början men han förlorar ändå, stackaren.
Jockes favorittoa på ekbacken är den vid kim, där bajsar han gärna och ofta.
Hur ska det nu gå för honom på nätterna när han varknar och är bajsnödig, eftersom han bor i källaren?!?!

wow-jocke poosar lite




Såhär ser Jocke ut när han smyger.


Såhär är Robert!

Robert är 18 år. Robert går i SP3. Robert har en tjej som heter Josefin. Robert vårdar henne ömt. Robert spelar innebandy i Mais (Mullsjö). Robert är en finurlig prick som alltid gör något oväntat. Robert har taktkänsla. Robert gillar att sjunga, speciellt till bögmusik (Westlife och sånt) Robert är oftast glad. Robert gillar att dansa till låtarna också. Robert en jättesnäll kille. Robert är kramgo. Robert gillar att gymma, eller han gör de iallafall. Robert samlar på istappar. Robert har ett helt frysfack fullt med istappar. Robert kan säga "en innebandyboll" jättefort. Robert kan puta ut magen så de ser ut som han är gravid. Robert vet inte vad en t-shirt är för något (Det vet iofs ingen annan heller)Robert... Robert.. ROBERT... robert... robertrobertrobert 


Robert citat:
Jacke frågar Robert ifall Pixbo backade hem mycket. "Nej, de levde mest på kontringar".. De backade alltså hem?
Fidde försökte äga Robert och sa "din mamma då hon är så stor att blablalba" (Kommer inte ihåg de va för 2 år sen), men Robert kontrade med "Din mamma då! Hon är ju som en grotta, man kan ju gå i henne!!"



roberts gravidmage :)




första man till rakning...

...blev robert!!

vi fick lite beslutsångest och visste ej vem vi skulle börja med, så vi skrev allas namn på varsin lapp och la i en burk sen drog vi och det blev robert! :)

just nu skriver vi så fingarna glöder på den andra daton!
stay tuned, snart kommer en massa smaskigt om robert! ;)

 


ingen tv!!!

jaha då blev man visst av med tv nu då. eller bilden iallafall.
jimmie och jocke ska ta ner kabeln från jimmies antenn till källare och eftersom jag är, eller var påkopplad till den så försvann min bild. inte så kul!
hoppas dom fixar så den funkar sen annar blir jag inte glad :(

såhär arg blir jag om de inte fixar min tv igen!

 

nu ska mallan och jag börja skriva presentationer om alla som bor på ekbacken, kan bli spännande ;)

 



Läget på Ekis

Kim har tagit hit A-lags-Dave(!!!) för att plugga matte. Är inte de lite hybbe? Matte E dessutom. Man väljer väl inte matte E fall man inte är född i en mattebok.

Ullström lagar middag, eller han springer snarare runt och letar efter sitt smör som han har förlagt någonstans.

Danne/Leffe sitter och spelar spel/pluggar... Och där gav Kim upp pluggandet för cs spelandet. Jocke springer runt i huset som en yr höna från fönster till fönster för att dra en antenn grej tillsammans med Jimmie. Jimmie funderar även på att beställa pizza fall någon annan vill ha.

Sibben, Latvia och Robert sitter på sina rum. Kan tänka mig att Robert snackar med sin brud och att Latvia chillar och Sibben spelar fifa.

Fredrik lämna Kvist för att sitta och titta på tv med Ullstöm som är klar med maten nu.

Sara har precis duschat klart!! wiiihoooo, hon skriver säkert snart!

Jag själv sitter och chillar här men ska dra och smyga på pojkarna.

HEJDÅ VA



En fucking bild på fucking fuck Sara


lite bilds :)


trötters under super bowl i söndags



Malin: men KT sluta ta kort på mina bröst då!



martin lömskar lite med sitt nässpray


steker lite i martins keps som är på tok för stor


angånende mallans inlägg förut om kriget mellan mig och fetto fia. hon är helt störd! sitter och glor på mig och säger att jag glor på henne? vad är det för fel på kräket, vad gör man liksom när nån ögonknullar en som daniel så fint uttryckte det? herreminjesus. eller herre min buddah? sp-treorna pluggar nämligen till buddismen-prov.


Tjocka Fia

Sara har startat krig med Fetto Fia på folkhögskolan. De sitter och stirrar ut varandra i matsalen. Nu har Fia the fucking bastard blivit riktigt sur på stackars lilla ynkliga Sara. Här är en typisk konversation mellan dom två liven:

Fetto: Hallå, Hallå du! Ursäkta? HALLÅÅÅÅÅÅ
Sara: Va? jag?
Fetto: Alltså har du något problem?
Sara: Nej, har du? hihihi

Konversationen slutar med att Sara kutar iväg...

Men nu!!! Nu har Sara äntligen bestämt sig för att de blir krig. Vad händer här näst? To be continued...


Stor städning på Ekbacken




Jag vet inte varför Jimmie gav mig the evil look



Jocke va ivrig för att springa ut och jobba i snön med Jimmie



Robert



Fredrik

Det blev så mycket renare på en gång

Äntligen har någon kastat Jimmies blommor. Dom mådde verkligen inte bra. Frågan är... Hur ska de gå för Jimmies barn i framtiden?

ktfb sjunger en liten trudelutt.

på leffes begäran länkar jag denna video när kt (längst till höger) sjunger lite :)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1170265303412&subj=897975155

dagens händelse!

jocke och jimmie har flyttat ner i källaren! det är kallt där nere men dom trivs förhoppningsvis ändå.
här kommer lite före och efter bilder.




från början var det rätt tomt o kallt :(

mallan var livrädd?




efteråt blev det ändå helt okej mysigt :)



sex-sängen i sex-rummet. det är dock inte färdigt där än eftersom det är inte så ljudisolerat där. inte bra alltså.

nu ska vi sova :)
godnatt.

bilderna hamnade visst lite knasigt men det får ni stå ut med.

mallan vart äääär du?

tycker mallan kan komma hem från hennes match nuuu så vi kan lägga upp lite bilder från idag :)
för jag är sjukt rastlöst just nu. ingen ovanligt men ändå, funderar på att balla ur lite istället.

kim och fredrik nördar diablo, kul för dom.
robert och jocke är i källaren, spelar fifa tror jag? sist jag kollade iallafall.
charlie och latvia vet jag inte alls vad de gör.
samma sak med leffe och martin, fast tror de ha gått och lagt sig?
jimmie sjunger i duschen.
jag har tråkigt.

MALLAN KOM HEEEM!! :)


vad är ekbacken?

för er som inte vet, så tänkte jag skriva lite skit om vad ekbacken är fär något.

ekbacken är ett litet brunt hus som ligger i mullsjö. här bor några av oss innebandyinternatare som går på mullsjögymnasiet. malin och jag (sara) är de enda tjejerna som bor här, suck! nej skämtåsido. men iallafall så tänkte vi att det skulle vara lite kul att starta en blogg där vi skriver lite om hur det är här på ekbacken och vad som händer o så.
vi fick idén idag när vi var asjobbiga och sprang runt med våra systemkameror och tog kort på allt och alla. tyckte vi var ascoola papparazzisss typ! men ja iallafall, några bilder blev helt klockrena och då tänkte vi, vart ska vi göra av dessa underbart roliga bilder? vi tänkte att det var elakt att bara hålla dem för oss själva och inte dela med oss till omvärden! då fick vi som sagt den brilljanta idén att starta denna bloggen.

som ni kanske fattade lite längre upp så spelar vi innebandy hela bunten, vi som bor här. vilket betyder att vi är rätt så dumma i huvet.
räkna inte med att det kommer stå något vettigt i denna bloggen för det kommer det antagligen inte att göra.

vi kommer iallafall uppdatera med bilder och text så ofta vi har tid och lust. ni försår båda vi har varsin egen blogg att sköta om. ungeför som malin sköter om sina fiskar i happy aquarium.

ekbacken-gänget är helt knasiga så det lär ju denna bloggen också blir.
hoppas iallafall att ni tycker att det är lika roligt att läsa som vi tycker att det är att skriva.

ha det bra hej!

/ sara




tjennnnnnnnnnnaaa!!

mallans och saras ekbacken blogg hääär! fan nu öser vi! :D Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0