vad är ekbacken?

för er som inte vet, så tänkte jag skriva lite skit om vad ekbacken är fär något.

ekbacken är ett litet brunt hus som ligger i mullsjö. här bor några av oss innebandyinternatare som går på mullsjögymnasiet. malin och jag (sara) är de enda tjejerna som bor här, suck! nej skämtåsido. men iallafall så tänkte vi att det skulle vara lite kul att starta en blogg där vi skriver lite om hur det är här på ekbacken och vad som händer o så.
vi fick idén idag när vi var asjobbiga och sprang runt med våra systemkameror och tog kort på allt och alla. tyckte vi var ascoola papparazzisss typ! men ja iallafall, några bilder blev helt klockrena och då tänkte vi, vart ska vi göra av dessa underbart roliga bilder? vi tänkte att det var elakt att bara hålla dem för oss själva och inte dela med oss till omvärden! då fick vi som sagt den brilljanta idén att starta denna bloggen.

som ni kanske fattade lite längre upp så spelar vi innebandy hela bunten, vi som bor här. vilket betyder att vi är rätt så dumma i huvet.
räkna inte med att det kommer stå något vettigt i denna bloggen för det kommer det antagligen inte att göra.

vi kommer iallafall uppdatera med bilder och text så ofta vi har tid och lust. ni försår båda vi har varsin egen blogg att sköta om. ungeför som malin sköter om sina fiskar i happy aquarium.

ekbacken-gänget är helt knasiga så det lär ju denna bloggen också blir.
hoppas iallafall att ni tycker att det är lika roligt att läsa som vi tycker att det är att skriva.

ha det bra hej!

/ sara






sagt om detta

säg vad du vill här:

Namn:
ja du vill väl bli ihågkommen?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0